Преди всичко сме производители

Обичаме нашите продукти, защото ги проектираме, реализираме и тестваме.
Страстта на нашата работа, опита на екипа ни, вниманието в задоволяването на нуждите и желанията на нашите клиенти ни тласкат към все по-високи цели. На първо място поставяме изследванията и качеството.

 

ОТЛИЧНА КОЗМЕТИКА

От иновациите и високите биотехнологии идва CRISSIE COSMETICS, линията от високоефективни лечения, стриктно формулирани с най-високи стандарти за безопасност и сертифицирани суровини чрез клинични тестове на международно ниво. Бионаличността на активните съставки от естествен произход, използването на магнетизирана вода (патентована биотехнология) и Antiage патентът MI2003A001184 са мощните съюзници, способни да задоволят всеки тип кожа и да станат неразделна и незаменима част от красотата и личната грижа.

ОТГОВОРНОСТ И КАЧЕСТВО

Работим сериозно. Нашите продукти се грижат за вашата кожа, поради което ние се посвещаваме с голяма отговорност на щателно проучване за суровини от естествен и биотехнологичен произход и на постоянен контрол на производството. Непрекъснатите изследвания и постигането на отлични резултати характеризират нашата работа.

ЗА НАС В ЦИФРИ