ГРИЖА ЗА КОЖАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

grija za kojata-blog
grija za kojata-blog

През зимата кожата е изложена на студ, вятър, дъжд и промени в
температурата, поради което е необходимо да я предпазваме с
особено внимание, за да остане перфектна.

Ето няколко ценни съвета.
Премахнете грима с деликатни продукти и не забравяйте да тонизирате кожата си.
Тайна? Напоете няколко памучни тампона с антиоксидантния минерализиращ тоник и ги оставете да действат няколко минути, така че кожата да възвърне перфектния си баланс.
Нека не забравяме, че благосъстоянието на кожата е въпрос на баланс.
След това продължете с хидратиращи или подхранващи продукти в зависимост от типа кожа.


Chrissie Cosmetics препоръчва Дермохидратиращ подхранващ серум за лице и Дермохидратиращ подхранващ крем за лице, които са особено подходящи за защита на кожата през зимата.
Всъщност резките промени в температурата променят хидролипидната бариера на кожата , която вече не е в състояние да осигури защитното си действие.
За да се поддържа благосъстоянието и еластичността на кожата, е необходимо да се прибегне до подхранващи процедури, способни да осигурят еластични липиди.


Овлажняващата сила може да бъде подпомогната от възстановяващ продукт , като двуфазнния серум Колаген серум за лице HY.EG.10 с възстановяващи свойства. Но къде дермокозметиката може да се намеси повече през зимата? Определено в регенерацията на клетките, която претърпява физиологично забавяне .
Ето защо лечението лифтинг без игли е изключително ефективно за повишаване на имунозащитния капацитет на кожата и нейното съживяване.


Цикъл от лечение с растителни стволови клетки с LPA комплекс ще събуди отново способността за саморегенерация на кожните клетки, като противодейства загубата на тонус, бръчките и липсата на блясък.
Красивата кожа през зимата също е резултат от правилното хранене , ние наблягаме на цитрусовите плодове за витамин С, по-мазна риба за омега 3 и 6 и витамин D, зеленчуците за тяхното съдържание на каротеноиди


В ежедневната рутина за красота през зимата не пренебрегва ръцете и устните , всъщност терапията за ръце и нокти защитава кожата и придава копринен ефект на ръцете ви.
Биофилър за плътни устни възстановява , защитава, подхранва и
изпълва увредените от ниските температури устн. Също така възстановява тяхната чувствителност.


За блестящо, стегнато и хидратирано лице? Не можем да не споменем изключителната Златна маска за лице “24K Gold” , маска против стареене, която изсветлява и стяга, като същевременно подмладява. е Изключителен съюзник на маската е Златен крем за лице „24K Gold“ . Той възобновява типичния блясък на младата кожа , елиминира сивотата на зимата и придава на лицето незабавна и дълготрайна плътност.


В заключение можем да кажем, че красивата кожа винаги е резултат от правилна рутина за красота на кожата и през зимата повече от всякога е важно да не забравяме това. От съществено значение е всяка жена да се научи да бъде експерт в собственото си пътешествие към красотата и да разпознава сигналите, които кожата ни изпраща ежедневно.

-22%
Bestseller
-20%
Изчерпан

Грижа за кожата

Биофилър за плътни устни

39,70 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies). Без тях основни части от сайта няма да функционират правилно.
Ние ценим личните Ви данни, затова променихме Политиките си за поверителност.